Sziréna

Pályaorientációs nap Nagyalásonyban

Sziréna

A rendőri hivatással ismerkedhettek a helyi általános iskola diákjai.

A tanulói részére szervezett pályaorientációs napot a nagyalásonyi Kinizsi Pál Általános Iskola 2018. április 13-án délelőtt, melynek során több hivatás megjelent képviselői tájékoztatták a diákokat az adott szakmával kapcsolatos legfontosabb ismeretekről.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Vigyázzunk értékeinkre

Sziréna

A gépjárművek utasterében hagyott értéktárgyak fokozott veszélynek vannak kitéve, szinte csábítják a gépkocsi feltörésére szakosodott bűnözőket. Minden gépjárművezető válhat ilyen jellegű bűncselekmény áldozatává, ha elmulasztja a kellő körültekintést!

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Folytatódik a „Házhoz megyünk” program Ajkán

Sziréna

Az Ajkai Rendőrkapitányság is csatlakozott a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított „Házhoz megyünk!” elnevezésű országos kampányhoz.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Támogatás a polgárőröknek

Sziréna

Egyesületünk néhány éve együttműködési megállapodást kötött a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei szervezetével. A Nyámándi házaspárnak köszönhetően idővel jó kapcsolat alakult ki közöttünk.

Az idei évben az MLSZ támogatta az OPSZ munkáját, melyből mi is részesültünk.

A támogatásnak köszönhetően sikerült a szolgálati felszerelésünket tovább bővíteni, így hideg időben is egységes ruházatban tudjuk végezni tevékenységünket.

Köszönjük a támogatást!

Szücs Tamás
egyesületi elnök

Polgárőr és Sport Egyesület

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Sziréna

Az Ajkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytat közúti baleset okozása vétségének elkövetése miatt.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Telephely égett Devecserben, elfogták a gyújtogatót

Sziréna

Egy 38 éves férfi okozta a szerdai tüzet Devecserben. A telephelyen 500.000 forint kár keletkezett. Ahogy azt ...

Forrás: veol.hu

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Óvd a gyalogost!

Sziréna

A gyalogosoknak - mint a közlekedés legvédtelenebb résztvevőinek –a téli szürkületi és sötét időszakokban való közlekedése nagyobb kockázatot jelent, mint az év egyéb időszakaiban.Télen sajnálatos módon megnövekszik a gyalogos elütések száma. A kedvezőtlenné váló látási és útviszonyok ugyanakkor csak „asszisztálnak” ehhez. A balesetet ugyanis minden esetben emberi mulasztás, valamilyen szabályszegő magatartás okozza.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Trafólopás elfogással

Sziréna

Szolgálatteljesítés közben kapott információt egy korábbi lopásról Vers János r. főtörzsőrzászlós körzeti megbízott, aki szolgálata során információhoz jutott egy korábban történt lopásról. - tudatta lapunkkal Simon László rendőr őrmester.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Elfogás Karakószörcsökön

Sziréna

A helyi polgárőr észlelte a betörést, majd értesítették a tulajdonost- tudtuk meg Simon László rendőr őrmestertől. Feljelentés alapján indult meg a nyomozás ismeretlen tettes ellen 2013. január 12-én a hajnali órákban, miszerint a sértett lakásához tartozó melléképületbe ablakbefeszítés módszerével behatoltak.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Két ülés azonos céllal

Sziréna

Szeptember 4-én a Városi Könyvtár lovagtermében ülésezett a Devecseri Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Ifjúságvédelmi, majd bő egy órával később az Időskorúak Védelmével foglalkozó Munkacsoportja.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

„Állatkertet” működtetett otthonában

Sziréna

Egy őzsutát és egy őzbakot tartott lakóháza udvarában Karakószörcsökön egy fiatal férfi. Az Ajkai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 20 éves karakószörcsöki férfi ellen, akinek udvarában egy őzsutát és egy őzbakot találtak 2013. július 15-én a Devecseri Rendőrőrs munkatársai.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Motoros baleset

Sziréna

Halálos közlekedési baleset Pápakovácsiban.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter
További cikkeink...

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat