Szerzői jogok - Adatvédelem

 

Szerzői jogok

A Nagyalásony Online bármely részén elérhető tartalmakat és kialakításokat nemzetközi és magyar törvények védik. A Nagyalásony Online oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, a kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weblap egészének, vagy részeinek – szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet – felhasználása, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz történő újraközvetítése, értékesítése. A weboldalon található tartalom a Nagyalásony Online engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A portálról értesüléseket átvenni csak a Nagyalásony Onlinera való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt és a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A weblap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - mentheti, de ebben az esetben sem jogosult annak további felhasználására, terjesztésére, fénymásolására, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Nagyalásony Online követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A Nagyalásony Online pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

Adatvédelem

A Nagyalásony Online számára kiemelten fontos, hogy a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezelje. A személyes adatokat kizárólag az érintettek hozzájárulásával tárolja és dolgozza fel adatállományaiban.

A Nagyalásony Online szerkesztői programja információkat gyűjt a rovatok, cikkek, galériák látogatottságáról. Ezen adatok összevontan, egyének szerint nem azonosíthatóan kerülnek feldolgozásra, az adatok statisztikai célokat szolgálnak. Az elemzések segítségével szolgáltatásainkat a látogatók érdeklődésének megfelelően fejlesztjük tovább. Egyes információk statisztikáját nyilvánosságra hozhatjuk az olvasók tájékoztatásának érdekében.

A regisztráció során megadott, egyedi elérésükre alkalmas adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra bocsátjuk rendelkezésre, ezen túlmenően a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, azokat harmadik fél számára nem adjuk át.

A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A fórumon, vagy hozzászólások során tett közlések nem a tartalomszolgáltató véleményei, azok ellenőrzése csak utólag áll módunkban. Amennyiben a hozzászólás személyiségi, kisebbségi vagy alkotmányos elveket sért, illetve durva, trágár megnyilvánulásokat tartalmaz, azt moderáljuk.

Szolgáltatásaink számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, ami más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért felelősséget nem vállalunk.

Az adatvédelemmel kapcsolatos további kérdéseiket az alábbi e-mail címre küldött levélben tehetik fel: info[kukac]nagyalasony-online.hu


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat