Vendégcsalogató túrák a Földrajz szakkör szervezésében

Sport
Kedves Olvasók!
Az elmúlt hetekben több nagyalásonyi olvasó is jelezte, hogy szívesen eljönnének egy-egy Földrajz szakkörös kirándulásra. Az ötletnek nagyon örültem, hiszen jó lenne, ha a Földrajz szakkör működése nem pusztán az iskolai tanulókra korlátozódna, hanem a nagyalásonyi és a környékbeli lakók is csatlakoznának egy-egy programhoz, ha kedvük és idejük engedi!


Tavasszal több olyan túrát is meghirdetünk a Nagyalásony Online-on, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődőket! Ezeket a túrákat úgy szervezzük, hogy körtúrák legyenek (tehát a kiindulási és a célállomás is megegyezzen), így akár autóval is lehet utazni Nagyalásonyból a kiindulási helyhez.
A túrák rövidebbek lesznek, mint az átlagos szakkörös kirándulások (várhatóan 8-15 kilométer között), és megpróbáljuk a környékbeli legszebb helyeket megmutatni az érdeklődőknek!
Bízom benne, hogy minél több Olvasó csatlakozik majd csapatunkhoz, és együtt fedezhetjük fel megyénk és a környék legszebb helyeit. További cél, hogy a természetjárást, mint sportágat népszerűsítsük, hiszen ez az egyik legolcsóbban űzhető és legegészségesebb sportág!
Üdvözlettel:
Gyenes Viktor, a Kinizsi iskola földrajztanára

A Bakonyban
Kapcsolódó link:

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat