Dabrony SC: Ritkán nyerünk, de akkor nagyon!

Sport

Dabrony: Városlőd csapata ellen fölényes győzelmet aratott a Dabrony SC. Gőgös Jácint kettő, Simon Zoltán, Simon Szilveszter, Sikos Gábor, Sikos Krisztián és Varga Tibor egy-egy találattal vette ki a részét a 7-1-re végződő mérkőzésből.

Egy héttel a káptalanfai pontmentés után, amikor Gőgös Jácint hosszabbításban lőtt góljával kerültük el a vereséget, Városlőd csapata várt a Dabrony SC-re. Nehéz mérkőzésre számított mindenki, végül azonban örömjátékká szelídült az összecsapás. Az első félidőben Gőgös Jácint góljával szereztük meg a vezetést, amit egy szép akció végén egy még szebb góllal Simon Zoltán duplázott meg a szünet előtt.

A második játékrészben tovább folytatódott a dabronyi gólgyártás: előbb Sikos Krisztián, majd Sikos Gábor és Simon Szilveszter növelte tovább a különbséget, majd a csereként beállt Varga Tibor is betalált - első és egyetlen labdaérintéséből - a folyamatosan reklamáló városlődiek kapujába. Végül csak a becsületgól megszerzésére futotta a vendégek részéről, így alakult k a 7-1-es végeredmény. Ezzel harmadik jegyzett (Nagypirit elleni győzelmet az ellenfél bajnokságból történő visszalépése miatt törölték, a szerk.) győzelmét könyvelhette el a csapat, így elmondható hogy ritkán nyer ugyan ősszel a csapat, de akkor rendesen megszórja ellenfeleit.

Sikos Gábor

Kapcsolódó link:

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Hozzászólások   

 
0 #3 Zsóka Sörösné 2011-10-30 06:10
Sikos Gábor cikkei remekek, és Tibor ezt még további információkkal és a véleményével is kiegészítette. Ezt nem először teszi, és én ennek örülök. Pontosan ezért van a cikkek végén a hozzászólási lehetőség, hogy az olvasó is hallassa a hangját!
Hajrá Dabrony SC, hajrá Gábor és hajrá Tibor!
 
 
+3 #2 Tibor Varga 2011-10-27 20:59
és kihagytad a Jácint második gólját.... figyellek Újságíró!!!!!!
 
 
+1 #1 Tibor Varga 2011-10-27 20:58
Na ez azért nem egészen így történt...a becsület góljukat már jóval elöbb megszerezték mikor én beáltam(betalál tam egyetlen érintésből) de amúgy HAJRÁ DABRONY...és KISPEST...szegé ny Véber Gyuri:-) !!!
 

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat