Dabrony SC: Minden jó, ha jó a vége

Sport

Nehezen indult, de végül fölényes győzelmet aratott a Dabrony SC Somlóvásárhely ellen, Sikos Gábor három, Ferenczy Szabolcs kettő, míg Sikos Krisztián egy találattal vette ki részét a sikerből.

Annak ellenére, hogy a somlóvásárhelyiek tartalékosan, tíz emberrel álltak ki a mérkőzés elején, nem volt könnyű kilencven perce a Dabrony SC-nek. Meglepetésre a vendégek szereztek vezetést, ám Sikos Krisztián és Sikos Gábor góljával megfordította az állást a Dabrony SC, 2:1.a félidőben ismét csak döntetlen volt az állás, mert egy szöglet után ismét csak bevették Temesvári Péter kapuját a vásárhelyiek, 2:2.

 

A második játékrészben azonban már nem volt pardon, Ferenczy Szabolcs egy szöglet után érkezett jókor, majd Sikos Gábor lőtt a hálóba Nagy István passzából, 4:2. Ezután ismét Ferenczy Szabolcs köszönt be 25 méteres szabadrúgásával a vásárhelyi kapuba, majd Sikos Gábor csúsztatott a rövid oldalon a kapuba egy szögletet, 6:2. Így tehát egy fordulatos és felesleges izgalmaktól sem mentes első félidő után magabiztosan gyűjtötte be a három pontot a dabronyi csapat.
Erre mondják: Minden jó, ha a vége jó!

Sikos Gábor

Kapcsolódó link:


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat