Médiaajánlat

 

A Nagyalásony Online folyamatos frissítésű, az interneten megjelenő közösségi és hírportál.

Alapítója, a főszerkesztő, Sörösné Kolonics Erzsébet, a portál bejegyzésére 2010. augusztus 12-én került sor. Az oldal nonprofit, nem nyereségorientált, a munkatársak azt szabadidejükben készítik.

Célja, Nagyalásony, Dabrony, Somlóvecse és Vid, azaz a körjegyzőség falvaiban élő emberek hírekkel, információkkal történő ellátása, és a külvilág tájékoztatása a települések eseményeiről, eredményeiről.

A Nagyalásony Online küldetése, hogy egy úgynevezett virtuális köztér létrehozásával közösségfejlesztő tevékenységet végezzen, a lakosok bevonásával helytörténeti kutatások segítségével fellelje, felelevenítse az itteni születésű vagy kötődésű híres emberek múltját, a szokások, az emlékek összegyűjtésével segítsen azok megismertetésében, megőrzésében.

Ingyenes lakossági apróval és cégtárral, valamint fizetős hirdetési szolgáltatásokkal állunk a lakosság rendelkezésére. Fizetős hirdetéseink igénybevételével lehetőséget nyújt számunkra fenti céljaink megvalósítására.

Fizetős szolgáltatásaink:

Hirdetés fotóval
Banner
Szponzoráció
PR cikk
Nyereményjáték
Szavazás

Amennyiben többet szeretne megtudni hirdetési lehetőségeinkről, személyre szabott ajánlatunkért vegye fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot az info[kukac]nagyalasony-online.hu címen.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat