Szépkorúként köszöntötték Gizi nénit

Községháza

A falu legidősebb asszonya címet viselő Barcza Béláné, Gizi néni betöltötte a kilencvenedik életévét. Születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte Csöngei Gábor polgármester, Szarka Gyula jegyző, Bokor László falugondnok és Szücs Tamásné házi gondozó. Az ünnepségen a család részéről menye, Marika fogadta még az érkezőket.

 

A vendégek az önkormányzat nevében virágcsokrot és ajándékcsomagot adtak át és Magyarország Kormánya által küldött emléklapot.

Gizi néni 1928. 06. 01-jén született. Az elmúlt időszakban rehabilitációs kezelésen vett részt, ezért látogatóit a napokban tudta fogadni. Aktív éveiben húsgyári dolgozó volt, a későbbiekben háztartásbeliként ténykedett. Fia, Barcza Béla sajnos már nincs az élők sorában, menye és a család rendszeresen látogatja. Két lányunokával és két kislány dédunokájával büszkélkedik. 90 éves születésnapját Veszprémben, családi körben ünnepelték.

Gizi néni csöndes, kedves teremtés. Leginkább kézimunkázással foglalja le magát, legkedveltebb tevékenysége a hímzett terítők készítése.

A születésnapi köszöntőt kötetlen beszélgetés, az ünnepelt emlékeinek felidézése, és a meghatottság jellemezte.

Sörösné Kolonics Erzsébet
(HCJD)
Fotók: Szücs Tamásné
 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat