Községháza

Karácsonyi nyereményjáték

Községháza

A helyi bolt vezetője, Szabó Ervin egyéni vállalkozó a 12. 14-e és 23-a közötti 5.000 Ft feletti vásárlásokra karácsonyi nyereményjátékot hirdetett, melynek a fődíját, egy Euronics vásárlási utalványt Király Izabella dabronyi, a 10.000 és 5.000 Ft-os ajándékcsomagot Rostás Rajmond és Csörgics Éva nagyalásonyi lakosok nyerték. A sorsolást a boltvezető és munkatársnői a vásárlók jelenlétében végezték.

Szabó Ervin által felajánlott ajándékok a COOP-mini Vegyesboltban, Nagyalásony Kossuth utca 37-ben átvehetők.

A bolt kollektívája minden kedves vásárlójának áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván!

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Értesítés lomtalanításról

Községháza

Nagyalásony Község Önkormányzata értesíti a lakosságot, hogy 2020. május 13-án (szerdán) lomtalanítást szerveztek Nagyalásonyba.
A lomhulladékot reggel 7.00 óráig kérik kihelyezni, mert amennyiben erre később kerül sor, az elszállítást nem tudják biztosítani.

 

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Védőnői szolgálat alakulása a koronavírus helyzet miatt

Községháza

A kialakult koronavírus helyzet miatt 2020. 03. 18-tól a védőnői szolgálat visszavonásig az alábbiak szerint működik.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Tájékoztató a nagyalásonyi lakosok védelme érdekében

Községháza

A COVID-19 vírus terjedése okán Magyarország Kormánya által elrendelt veszélyhelyzetben a nagyalásonyi lakosok védelme érdekében a község polgármestere az alábbi Tájékoztatóban olvasható intézkedéseket hozta.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Ügyfélfogadás és személyes ügyintézés felfüggesztése

Községháza

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III.11.) Kormányrendelettel elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel a Tüskevári Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője a hivatalhoz tartozó településeken élő lakosság és a kirendeltségeken dolgozó köztisztviselők egészségének megóvása érdekében 2020. március 17. napjától (keddtől) határozatlan időre, visszavonásig ideiglenesen felfüggeszti az ügyfélfogadást és ezzel a személyes ügyintézés lehetőségét. Az ügyfélfogadás felfüggesztésének idején ügyeiket az alábbi Hirdetményben szereplő módokon intézhetik.

 

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Téli koccintás a Ludas-tónál

Községháza

Több fotóért kattints ide!

Sikeres estét tudhatnak magukénak a nagyalásonyiak a hagyományosan év elején megtartott forralt bor főző partival. A képviselő-testület által 2020. január 18-a szombatjára meghirdetett rendezvény a szokásosnál is többeket vonzott a Ludas tó melletti szabadidő parkba.

A rendezvény évek óta az összefogás, összetartozás erősítése jegyében telik, a cél a lakosok télidőben történő kimozdítása egy közösségi összejövetel keretében. A hozzávaló alapanyagokat a szervező és házigazda képviselő-testület biztosította, a főzőeszközöket és a poharakat a résztvevők hozták magukkal. A főzést 5 vállalkozó csapat vállalta, akik közül olyan is volt, aki még a meghirdetés előtt jelezte részvételét. Ahány főzőhely, annyi íz világ, választék volt bőven. Családos rendezvény lévén a gyermekekről sem feledkeztek meg, a felnőttek őket punccsal és meleg teával kínálták. A borkorcsolyaként kínált zsíros kenyér és pogácsa fogyasztása sem maradhatott el.

A délután kezdődő rendezvény a késő estébe nyúlt, a lakosok a hideg ellenére a szándéknak megfelelően kellemes találkozásoknak, jóízű beszélgetéseknek, építő jellegű közösségi együttlétnek lehettek részesei.

Cikk: Sörösné Kolonics Erzsébet
Fotók: Kovács Valéria
 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Forralt bor főző parti 2020

Községháza

 

Az idei év programjainak kezdetét jelzi a szokásos forralt bor főző parti, melynek időpontja január 18-a (szombat) 15.30 óra, helyszíne a Ludas-tavi szabadidő park.

A főzési szándék jelzése szükséges. A bor forralásához, kínálásához szükséges eszközöket a résztvevők hozzák magukkal, az alapanyagokat a szervező, Nagyalásony Község Önkormányzat képviselő-testülete biztosítja. Szívesen látják a nagyalásonyi családokat és vendégeiket egy év eleji közösségi összejövetelre.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Meghívó Mikulás ünnepségre

Községháza

Mikulásváró rendezvényére 2019. december 5-én 16.30 órakor, a Kinizsi Pál Általános Iskola aulájába várja meglepetésműsorral és ajándékcsomaggal a gyermekeket a Mikulás nevében Nagyalásony Község Ömkormányzata Képviselő-testülete.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Közös adventi gyertyagyújtás

Községháza

 

Közös adventi gyertyagyújtásra hívja a község lakosságát Nagyalásony Község Önkormányzat Képviselő-testülete és az Ökumenikus Egyházközösségek 2019. december 1-jén, Advent első vasárnapján 17 órai kezdettel az evangélikus templom melletti betlehem előtt. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Óvodavezetői pályázat

Községháza

A Nagyalásonyi Napköziotthonos Óvoda óvodavezetői munkakör betöltésére hirdet a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. par. alapján pályázatot Nagyalásony Község Önkormányzata.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. december 2.

A pályázat elbírálásának határideje: 2019. december 20.

Bővebb információk a pályázatból

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Ezer év a helyi közösségek erejéből

Községháza

Augusztus 20-a a kenyérszentelés, a nemzeti ünnep és Nagyalásonyban egyúttal a falu ünnepe is. Több mint ezer éve vagyunk Európa közepén, és ezt annak köszönhetjük, hogy a helyi kisközösségek, a maguk összetartó erejével léteznek. – kezdte Dr. Kovács Zoltán államtitkár falunapi megnyitó beszédét.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Falunapi rendezvény

Községháza

Államalapító Szent István király emlékéhez kötődő egésznapos falunapi rerndezvényére várja a falubelieket, elszármazottakat és minden kedves érdeklőfdőt Nagyalásony Község Önkormányzata.
Időpont: 2019. 08. 17. (szombat)
Helyszín: Ludas-tó melletti szabadidőpark

Teljes program

 
IWIW megosztásFacebookTwitter
További cikkeink...

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat