Óvoda

Karácsonyi ünnepség az óvodában

Óvoda

Karácsonyi ünnepségüket tartották a gyermekek és pedagógusok a Nagyalásonyi Napköziotthonos Óvodában. A rendezvényre sok szülő és nagyszülő fogadta el a meghívást. Az ovisok a zenés, táncos, a karácsonyi ünnepkörből választott dalos bemutatóval fogadták őket. A fellépést követően a feldíszített fenyőfa alól birtokba vett ajándékok okoztak nagy örömöt a kicsinyeknek. A játékba az óvónők és néhány szülő is bekapcsolódott.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Évzáró a nagyalásonyi óvodában

Óvoda

Műsorral búcsúztatták el május 18-án az évet a gyerekek, mely a szülők, meghívott vendégek köszöntésével a kezdődött. A meghívott vendégek voltak Csöngei Gábor polgármester, Csikós József intézményvezető, valamint a gyerekek fejlesztését segítők, a pedagógiai munkából szerepet vállalók: Nardai Sándorné katolikus hitoktató, Pethő Judit lelkész, Németh Imre logopédus és Csillagné Bíró Katalin tánctanár.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Nagyalásony, óvoda: farsangoltunk!

Óvoda

A medve még ki sem bújt a barlangjából és mi máris a farsangra készülődtünk. A február 14-én megrendezett farsangot a gyerekek, az óvodai dolgozók és nem utolsósorban a szülők részéről egyhetes készülődés előzte meg.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Dabrony: karácsonyi készülődés

Óvoda

A családok legszentebb és legszebb ünnepe a karácsony. Az ezt megelőző időszakot a várakozás, a készülődés szelleme hatja át mindenütt. Nem volt ez másképp a mi óvodánkban sem. Az ide járó gyermekeket már hetek óta az ünnepek, az azokra való készülődés foglalkoztatta. Kedves kis ajándékokat készítettek először a télapó ünnepre, majd lázasan készülődtek az idősek köszöntésére. Végül eljött a várva- várt ünnepre, a karácsonyra való ajándékkészítés ideje. Mint minden évben nagy várakozás előzte meg a szülőknek, testvéreknek szánt apróságok elkészítését.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Nagyalásony, óvoda: Nálunk járt a Mikulás

Óvoda

December 6-án délelőtt kopogtatott a Mikulás. Csend lett a teremben, és a gyerekek meglepetésére megérkezett a Mikulás a Krampusz kíséretében.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Dabrony: szülinaposok az óvodában

Óvoda
"Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán
Őrizd meg az emlékeid, s légy nagyon vidám
Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk
S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk."

Halász Judit Boldog születésnapot! című dala nélkül nincsen szülinapi köszöntés óvodánkban. A torta, rajta gyertyák és az ünnepelt három kívánsága mind fontos része az ünneplésnek. Ebben a nevelési évben már négy szülinaposunk is volt: Fatima,Tifani, Kristóf és Bianka.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Dabrony: meglepetés az óvodában!

Óvoda

A dabronyi falunapon nagy sikert aratott kolléganőnk Vidáné Kovács Katalin felajánlása: a kürtöskalácssütés. A gyerekek nagyon élvezték, hogy nemcsak megehették ezt a finomságot, hanem ők maguk is közreműködhettek a sütésben.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Dabrony: Első nap az óvodában

Óvoda

Elérkezett szeptember elseje, a 2011-12-es nevelési év első napja. A kicsik és a nagyobbak is izgalommal várták.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Bábelőadás a Pegazusban

Óvoda

A pápai Pegazus Színház bábjátékát nézték meg a dabronyi óvodások, a gyerekek élményekkel telve tértek haza.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Dabrony: ovisok évzárója

Óvoda

Óvodánkban május 27-én tartottuk a már hagyományos évzáró foglalkozásunkat. Szülők, nagyszülők, rokonok szép számban gyűltek össze.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Évzáró az óvodában

Óvoda

A nagyalásonyi óvodások pénteken, a már hagyományosnak számító évzáró ünnepségen adtak számot az év közben tanult versekből, énekekből és táncokból. A műsorban örömüket lelték a szülők, az óvónők és főleg a gyerekek, akik nagy izgalommal készültek a bemutatóra.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Óvoda: az aprónép köszöntése

Óvoda

A nagyalásonyi óvodában már hagyomány, hogy – amennyiben a szülő is kéri – a gyerekek névnapját, születésnapját közösen megünneplik. Ez élmény a gyerekeknek, hiszen ilyenkor virágot szednek az óvoda kertjében, és az ünnep szimbólumaként gyertyát gyújtanak.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter
További cikkeink...

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat