KEOP

Már csírájában legyen zöld!

Projekt neve: "Már csírájában legyen zöld" - KEOP-6.1.0/A/09-2010-0017
Projekt leírás: Környezeti nevelési témanapok Kerta, Csögle, Nagyvázsony, Nagyalásony és Nemesszalók települések általános iskoláiban
Kedvezményezett neve: Nagyalásony Község Önkormányzata
Kedvezményezett elérhetősége: 8484 Nagyalásony, Kossuth utca 29.
Közreműködő szervezet neve: Energiaközpont Nonprofit Kft.
www.energiakozpont.hu
Irányító hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.ujszechenyiterv.gov.hu

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

"Már csírájában legyen zöld!" - rajzpályázat eredményhirdetés Nemesszalókon

KEOP

2011. április 12-én megtartottuk a "Már csírájában legyen zöld!" programsorozat keretében meghirdetett rajzpályázat értékelését Nemesszalókon is. A diákok nagy várakozással készültek erre az alkalomra, tanáraik elmondása szerint nem is hitték el, hogy tényleg egy kerékpárt lehet nyerni. Pedig így van! Az első helyezett jutalma itt is egy vagány kerékpár volt, mellyel új tulajdonosa akár már haza is gurulhatott az átvételt követően!

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

"Már csírájában legyen zöld!" - rajzverseny eredményhirdetés Nagyalásonyban

KEOP

2011. április 4-én Nagyalásonyban is megtartottuk a "Már csírájában legyen zöld!" programhoz kapcsolódó rajzpályázat eredményhirdetését.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

"Már csírájában legyen zöld!" - ötletpályázat eredményhirdetése Nagyvázsonyban

KEOP

2011. március 28-án került sor Nagyvázsonyban a "Már csírájában legyen zöld!" program keretében meghirdetett ötletpályázat értékelésére.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

„Már csírájában legyen zöld!” – környezetvédelmi témanap Nemesszalókon

KEOP

2011. március 25-én utolsó alkalmához érkezett a „Már csírájában legyen zöld!” programsorozat: a nemesszalóki iskola tanulóit igyekeztünk zöldíteni öt foglalkozás keretében.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

„Már csírájában legyen zöld!” - rajzpályázat eredményhirdetés Kertán és Csöglén

KEOP

2011. március 21-én került sor a „Már csírájában legyen zöld!” programsorozat keretében meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetésére a kertai és a csöglei általános iskolákban.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Nagyvázsony: "Zöld nap"

KEOP

A „Már csírájában legyen zöld!” programsorozat harmadik állomása a nagyvázsonyi Kinizsi Pál Általános Iskola volt. A Kertán és Csöglén szerzett tapasztalatokat beépítve indultunk neki a forgószínpad-szerűen felépített programsorozatnak, melyen 5-8. osztályokig vettek részt a nagyvázsonyi diákok és tanáraik.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Nagyalásony: "Már csírájában legyen zöld!"

KEOP

A „Már csírájában legyen zöld!” programsorozat negyedik állomása iskolánk volt, amely a pályázat szempontjából kiemelt jelentőségű, hiszen Nagyalásony község Önkormányzata adta be, és nyerte meg a pályázatot, így mondhatjuk, hogy a „hazai közönség” most ismerkedhetett meg igazán testközelből a KEOP pályázat tartalmával. Következzék most egy rövid beszámoló a témanapról.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Rajzolj egy jót!

KEOP

Rajzpályázatot hirdet Nagyalásony Község Önkormányzata és a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület a „Már csírájában legyen zöld!” programban résztvevő iskolák – Nagyalásony, Kerta, Csögle, Nagyvázsony (Kinizsi Pál Általános Iskola) és Nemesszalók – felső tagozatos diákjainak.

A beérkezés határideje: 2011. március 11.

Az alkotásokat Gyenes Viktor pályázati koordinátor várja a Kinizsi Pál Általános Iskola címén: 8484 Nagyalásony, Kossuth utca 33.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

KEOP pályázat: Kerta és Csögle

KEOP

"Már csírájában legyen zöld!" A KEOP pályázat első két állomásaként: Kertán és Csöglén jártunk!
A Nagyalásony Online az előző héten már beszámolt arról, hogy Nagyalásony község Önkormányzata sikeresen pályázott a KEOP 6.1.0/A/09-es pályázaton, és ennek eredményeképpen 5 iskolában valósulhat meg a veszprémi Csalán Egyesület szakmai együttműködésével környezetvédelmi témanap.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Már csírájában legyen zöld!

KEOP

Több, mint 350 diák ismeri meg testközelből a tudatos fogyasztás és a fenntarthatóság fogalmát Nagyalásony Község Önkormányzatának jóvoltából, akik nyertes pályázatuk eredményeképpen az ajkai kistérség 5 általános iskolájában biztosítják a gyerekek szemléletének környezettudatossá alakítását. A program szakmai lebonyolítója a veszprémi székhelyű Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület. A témanapokra és az azokat követő vetélkedőkre 2011 februárja és áprilisa között kerül sor.

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat