"Táncsics" Mezőgazdasági Zrt.: új elnök a Zrt. élén

Közélet

Döntöttek a részvényesek: a „Táncsics” Mezőgazdasági Zrt. elnök-igazgatói posztját a 2014. december 5-től Kozma Sándor kapta.

 

A „Táncsics” Mezőgazdasági Zrt. elnök-igazgatója, Házi Csaba magánéleti problémái miatt november 7-én beadott lemondását követően létrehozott jelölőbizottság december 5-re elnökválasztási közgyűlést tűzött ki. A választásig Bíró Károly elnök- igazgató-helyettes és az igazgatóság vitte tovább a folyamatban lévő ügyeket.

Az elnök-igazgatói posztra a jelölő bizottság a részvényesek javaslatai alapján Bíró Károly elnök- igazgató-helyettes, illetve Kozma Sándor személyére adott jelölést.

A közgyűlés december 5-én meghozta döntését, melynek alapján a szavazatok többségét Kozma Sándor szerezte meg, így ez időtől a „Táncsics” Mezőgazdasági Zrt. elnök-igazgatója. Az időközi választás eredményeként a mandátum 2017. december 31-ig tart. Az elnök- igazgató-helyettesi feladatokat továbbra is Bíró Károly látja el. A Zrt. igazgatósága változatlan összetételben folytatja munkáját.

 

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 5446
Utoljára regisztrált : pdnqyqrhbkh1968
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 450 új regisztrált

Kapcsolat

ankarada araç kiralama ankarada araç kiralama gnlk kiralık ev