„A hír a miénk!” Egyesület várja adója 1 %-át

Közélet
Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2015. március 4-i értesítése alapján "A hír a miénk!" Értékteremtő és Értékőrző Egyesület regisztrációja a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény (a továbbiakban: Szf. tv.) 4. § (6) bekezdésében foglaltak alapján érvényes.
Köszönjük támogatásukat, melynek eredményeként 2014. évre egyesületünk 25.349 Ft felajánlott összeget kapott.
Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa tevékenységünket!

Az adó 1 %-áról szóló nyilatkozatot személyi jövedelemadó bevallásával együtt, azzal egy borítékban küldje meg az adóhivatalnak. Amennyiben már leadta, és adója 1 %-áról nem rendelkezett, ugyanezen időpontig később is lehetősége van feladni azt borítékban, vagy elektronikus formában.

A kinyomtatott és kivágott nyilatkozatot tegye egy olyan szabvány méretű borítékba, amelyben az éppen elfér.

A lezárt borítékon tüntesse fel pontosan NEVÉT, állandó LAKCÍMÉT és ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve ÍRJA ALÁ.

„A hír a miénk!” Értékteremtő és Értékőrző Egyesület adó 1 %-ának rendelkező nyilatkozatát itt éri el. Felajánlását előre is köszönjük!

„A hír a miénk!” Értékteremtő és Értékőrző Egyesület az adó 1 %-ából befolyt összegekből alapszabályának megfelelően kulturális és hagyományőrző szabadidős rendezvények lebonyolítását, helytörténeti kutatásokat, időszaki kiadványok készítését kívánja végezni, mindezen tevékenységekkel Nagyalásony és Vid községek hírnevét erősíteni. Egyesületünkről bővebben.

Sörösné Kolonics Erzsébet
egyesületi elnök

 

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 944
Utoljára regisztrált : qbfnripqvtc1996
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 255 új regisztrált
A hónapban : 579 új regisztrált

Kapcsolat

ankarada araç kiralama ankarada araç kiralama gnlk kiralık ev